Event

Exjobbskväll (Göteborg)

Välkommen till exjobbskväll hos oss på Knowit Insight!

FOR ANALOGUE PEOPLE IN A DIGITAL WORLD

Vill du skriva ditt exjobb tillsammans med de digitala managementkonsulterna på Knowit? Då är du välkommen till oss när vi bjuder in till exjobbskväll!

Under kvällen kommer vi att berätta om oss själva och vad vi är extra bra på. Du får lära känna kollegor hos oss och presentera dig själv. Passa gärna på att ställa frågor eller bolla idéer med oss. Du behöver inte ha någon färdig idé för exjobbet att presentera, men om du har det är du såklart välkommen att testa den på oss.

På Knowit Insight arbetar vi med olika former av managementkonsulting kopplat till digitalisering. Vi tar fram idéer, agerar rådgivare och utvecklar skräddarsydda lösningar, och framförallt hjälper vi våra kunder skapa verklig nytta utifrån digitaliseringen.

Några av våra kärnområden:

Digital Strategy
Automation/Efficiency
Future Organization
Analytics
Compliance & Cyber Security

Upplägget för kvällen ser ut som följer:

17.00-17.15 Drop in
17.15-18.15 Knowit, våra kärn- och styrkeområden samt exjobbsprocessen
18.15-20.00 Nätverkande och mingel med dryck och tilltugg

Efter exjobbskvällen har du möjlighet att ta fram ett förslag där du kort beskriver hur du vill utforma ditt kommande exjobb - bakgrund, syfte, frågeställning och tillvägagångssätt. Mer information om detta kommer att presenteras under kvällen.

Anmäl dig till kvällen redan idag för att säkra din plats! Anmälan görs till höger. Observera att eventet kommer att hållas på svenska.

Du kan självklart skicka in en ansökan om att göra exjobb hos oss även om du inte har möjlighet att deltaga denna kväll. Ansök här.

Har du några frågor är du mer än välkommen att höra att höra av dig till Madeleine Högfeldt.

Observera att tiderna ovan är preliminära. Programmet kan komma att förändras.

Till toppen