Insight

Hur går det till i praktiken när företag och organisationer ”digitaliseras”?

Vi har bjudit in en av våra kunder som under en frukost frikostigt delar med sig av hur Knowit Business Growth hjälpt dem på resan mot att bli mer ”digitala”. Hur såg uppdraget ut? Vad har fungerat bra? Och hur har Knowit guidat dem längs denna transformationsresa för att stödja tillväxtarbetet och öka kundnyttan?

Vi gästas av den danska globala medicinteknikkoncernen Coloplast. Coloplast tillhör ständigt toppen av världens mest innovativa företag och deras danska VD Lars Rasmussen har flera år hamnat på Harvard Business Reviews lista över ”The Best-Performing CEOs in the world”. Under de senaste två åren har Knowit Business Growth hjälpt dem att växa in i det nya nätverkssamhället där de utforskat nya sätt att tänka runt sin affär. På scenen i Göteborg samtalar vår konsult Katarina Cornelius och Coloplasts svenska VD Andreas Normén kring hur just Coloplasts resa har sett ut.

Efter frukosten sammanfattar Katarina de viktigaste lärdomarna som skapar värde i nätverksvärldens affärslogik och delar med sig av sina erfarenheter av att på heltid hjälpa företag och organisationer över hela världen i dessa frågor.

Det ges också ett seminarium i Stockholm veckan efter. Har du inte möjlighet att delta vid något av dessa tillfällen kan du boka ett föredrag med Katarina Cornelius på Sveriges Talare.

Gäst, Göteborg

Andreas Normén, VD Coloplast Sverige

DATUM & TID Fredagen 12/5, 2017 8.00 - 9.15 (frukost serveras från 07.30)
PLATS Knowit, Östra Hamngatan 16, Göteborg

Till toppen