Frukostseminarium

Agil transformation? Varför? Hur då?

Framtidens organisation

Niklas Angmyr, managementkonsult inom organisationsutveckling och agil transformation på Knowit Insight, startar vårens program av frukostseminarier. Niklas är entreprenör i botten och har utforskat flera områden med strategisk relevans för organisationsdesign, agil transformation, digitalisering och management.

Under detta seminarium kommer vi att gå närmare in på hur man går från hierarkier och stuprör till nätverk av autonoma team. Hur skapas tillit, psykologisk trygghet och långtgående mandat för samarbete? Hur lämnar man stelbenta budgetprocesser till förmån för rullande prognoser? Hur kan tillväxtbolag behålla sin agila förmåga genom sin tillväxtresa? Välkommen att ta del av Niklas breda erfarenhet och diskutera tillsammans med oss.

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost som serveras från klockan 07.30. Seminariet börjar 08.00 och håller på till 09.00 med tid för frågor och diskussion. Har du behov av att diskutera något specifikt finns vi på plats till 09.30.

Bjud gärna med dig en kollega eller en vän. Anmälan görs i formuläret till höger.

Önskar du meddela eventuell kostpreferens? Vänligen kontakta Jakob Wilck.

Vi ses!

Talare

Niklas Angmyr Niklas Angmyr har tidigare drivit de egna företagen Palorial och Growthshaper. Nu arbetar Niklas som managementkonsult inom agil transformation på Knowit Insight.
Till toppen