Experience

We <3 eCommerce: Stockholm

Vi älskar eCommerce, i alla typer, storlekar och varianter. Vi vill med vår nordiska Roadshow utbyta kunskap, trender och erfarenheter ur olika synvinklar och för olika företag oavsett bransch, B2B eller B2C. Vi ser fram emot att träffa er i höst tillsammans med Episerver och inRiver!

I en ständigt föränderlig värld där B2B och B2C börjar smälta ihop, där unified commerce är en självklarhet och nya buzzwords tillkommer varje dag är det dags att gå tillbaka till kärnan. Till essensen av vad det verkligen handlar om: upplevelsen. Vi är specialister på affärskritiska system för företag med höga ambitioner och höga krav på sin verksamhet, oavsett bransch.

Vi tar med dig på en resa från goda råd och tips på hur ni skapar engagerande köpupplevelser, finner nyckeln till framgång genom perfekt produktinformation, till hur våra kunder har hittat sina egna unika sätt utvecklas med hjälp av teknologi och Knowit Experience som möjliggörare!

 

Talare

Hampus Persson Sales Executive, Episerver
David Buö Solution Architect, Episerver
Henrik Ljungdahl CIO, Jula
Henrik Béen Vice President Product Marketing, inRiver
Anncie Persson Projektledare/Systemägare, Ejendals
Maria Bergsten Digital Platform Specialist, Ejendals
Joakim Lööv e-Commerce Manager, Ejendals

Agenda

13:00 Ankomst och välkomstfika

13:30 Lokalt intro 


14:00 Episerver: Så skapar du engagerande och personifierade köpupplevelser i en ständigt föränderlig värld.
 Vi vet att många företag kämpar med att sy ihop den digitala kundupplevelsen från webb och mobilt till mail, sociala kanaler och kampanjer samt göra den relevant för dig som individ. Vi kommer att berätta hur Episervers plattform stöttar dig igenom hela kundresan och hjälper dig att skapa personaliserade kundupplevelser över alla kanaler.
Med Hampus Persson, Sales Executive och David Buö, Solution Architect

14:45 Case: Jula. Resan tillbaka till e-handel - att sy ihop helheten och kundupplevelsen för att få kunderna att handla på Jula, oavsett kanal.
Med Henrik Ljungdahl, CIO


15:15 PAUS

15:30 inRiver: Perfekt produktinformation är nyckeln till framgång i micro-moments. Som konsumenter lever vi våra liv genom micro-moments. Enligt Google handlar det om de ögonblick då vi konsumenter vill bli inspirerade, informerade, eller köpa något som tillfredsställer våra behov. Företag som lyckas attrahera oss konsumenter i dessa micro-moments förstår vikten av att tillhandahålla rätt produktinformation, vid rätt tidpunkt, anpassad för rätt målgrupp. Det gäller såväl företag inom B2C som B2B. I denna presentation ger inRiver sin syn på Product Information Management (PIM) och hur inRiver Product Marketing Cloud bidrar till att skapa en bättre kundupplevelse i varje micro-moment.
Med Henrik Been, VP Product Marketing

16:15 Case: Ejendals. Att skapa en internationell externwebb med integrerad webbshop – från behovsanalys till färdig lösning
Med Anncie Persson, Project manager, Maria Bergsten, Digital Platform Specialist och Joakim Lööv, eCommerce-manager

16:45 Secret keynote 

17:15 After work och mingel!

Till toppen