Konferens

Klaradagarna 2016

Vi på Knowit hälsar er välkomna till Klara-dagarna 2016 på IVA Konferenscenter i Stockholm. Vi bjuder på två matnyttiga dagar runt arkivredovisning och arkivariens roll.

DAG 1 börjar som vanligt med att vi berättar hur vi vidareutvecklat Klara under året och ni ger oss feedback och idéer på hur vi tillsammans utvecklar Klara framöver.

Dagen avslutas med en aktivitet och gemensam middag som ingår i deltagaravgiften.

Under DAG 2 lyfter vi blicken runt arkiv- och informationshanteringssektorn och tar upp aktuella frågor som påverkar arkivariens roll och arbetssätt.

Så ta chansen att få möta Klara-teamet och nätverka med branschkollegor som står inför samma utmaningar som din organisation.

NÄR 29–30 september 2016 kl. 09.00–16.00

VAR IVA Konferenscenter, läs mer på ivakonferens.se

ANMÄLAN Anmälan är bindande. Deltagaravgiften är 1 995 SEK för båda dagarna eller 1 495 SEK för en dag. Avgiften är exklusive moms och faktureras innan konferensen. Ange i fältet Övrigt vilken eller vilka dagar ni vill delta, om ni vill vara med på aktivitet och middag på kvällen första dagen samt eventuella matallergier.

Sista datum för anmälan är den 22 september men skicka in din anmälan så fort som möjligt då vi tror att intresset är stort.

Varmt välkommen!

Till toppen