Experience

Frukostseminarium med Episerver och ImageVault

Hur gör de senaste uppdateringarna i Episerver er verksamhet mer effektiv, vilken är nyttan med ett mediahanteringssystem och vilka fördelar finns det med att drifta er webbplats i molnet? Det är tre frågor som du bland annat får svar på under vårt nästa frukostseminarium.

Den 26e oktober gästas vi på Knowit Experience av Mathias von Krusenstjerna från Episerver och Torbjörn Nilsson från ImageVault som ger oss en statusuppdatering för hösten 2016.

Episervers mission är att göra det enkelt för dig att skapa digitala upplevelser för dina kunder. Att oavsett kanal och enhet kunna leverera effektiva digitala möten innebär många utmaningar och det kräver tydliga strategier. Mathias berättar och ger mer insikt i Episervers arbete för att göra detta möjligt.

Torbjörn kommer att prata om vikten av att använda media för det budskap ni vill förmedla och de vinster ett mediahanteringssystem (MAM/DAM) ger, och varför ni behöver ett till er organisation. ImageVault är ett plattformsoberoende Media Asset Management system som erbjuder allt du behöver för att på ett säkert sätt lagra, distribuera och använda digital media.

Varmt välkomna!

Talare

Torbjörn Nilsson Partner Manager Meriworks
Mathias von Krusenstjerna Regional Sales Manager på Episerver

Agenda

07:30 - Frukost och mingel 

08:00 - 09:30 Föredrag och frågestund

Till toppen