Frukostseminarium

Den digitala arbetsplatsen

Seminariet är nu fullbokat.

"Väldigt bra, spännande och intressant. En bok jag gärna själv skulle ha haft när vi började planera vår digitala arbetsplats."
- Kommunikationschef

Många digitala arbetsmiljöer är idag dåligt utformade, svåra att förstå och frustrerande att använda. Detta försvårar för medarbetarna att utföra sitt arbete, både enskilt och i samarbete med andra. Det leder också till stress och ohälsa vilket drar ner engagemanget för arbetet och arbetsplatsen. Konsekvensen blir minskad produktivitet och innovationsförmåga för medarbetarna och för organisationen som helhet.

Ingen verksamhet har råd med detta slöseri i längden. Ska de lyckas med sin digitala omvandling måste de göra något åt detta. Inte imorgon. Nu.

 Den digitala arbetsplatsen
I "Den digitala arbetsplatsen" presenterar författarna Henrik Gustafsson och Oscar Berg ett konkret angreppssätt för hur man kan åtgärda problemen i den digitala arbetsmiljön, lyfta medarbetarna och skapa förutsättningar för en framgångsrik digitalisering av verksamheten.  

Boken riktar sig till den växande skara som driver eller är inblandad i att arbeta med att utforma och införa digitala arbetsplatser - ledare, analytiker, affärsutvecklare, verksamhetsexperter, kommunikatörer, arkitekter, designers och så vidare.

Under frukostseminariet introducerar Henrik Gustafsson, som även arbetar som digital strateg på Knowit, hur man lyckas med digitala arbetsplatser.

"Den digitala arbetsplatsen" släpptes den 20 oktober och hamnade redan efter några dagar på Bokus topplista över IT-böcker.

"Grymt bra angreppssätt för strategi - metodisk, holistisk och relevant för olika typer av företag och branscher."
- Marknadschef

"Träffsäkert om de problem som finns i den digitala arbetsplatsen... Boken har en hög innovationshöjd då den blandar nya tankesätt och modeller med beprövade metoder och allt tillämpat på den digitala arbetsplatsen."
- Verksamhetsarkitekt

Tid: kl 8.30-9.15, registrering och frukost från kl 8.00  
Plats: Klarabergsgatan 60, plan 3

Till toppen