Makers of a sustainable future

Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid.

Mer om oss  Om vårt hållbarhetsarbete

I fokus

Lake in Finland

Bli mer hållbar i molnet

Som partner till AWS, Microsoft Azure och Google Cloud, guidar vi dig rätt bland molntjänsterna så att du får större skalbarhet, tydliga kostnadsbesparingar och minskade utsläpp.

Fashion model for Marqet

Öka försäljningen online

Kom i gång med e-handel eller ta din e-handelsplattform till nästa nivå. Oavsett om du är inom b2b eller b2c utvecklar vi e-handelslösningar som ökar försäljningen och ger glada kunder.

Lyckas med EU-taxonomin

Måste din verksamhet rapportera enligt EU-taxonomin? Vi hjälper dig förstå vad förordningen innebär och hur du kan skapa digitala processer för de rapporteringskrav som taxonomin ställer.

Insamling till förmån för Ukraina

Kollegor, kunder och partners, hjälp oss att stötta UNHCR:s arbete med att hjälpa flyktingar i Ukraina. Insamlingen pågår till den sista december och vårt mål är att samla in 50,000 EUR.

Varje euro du donerar, dubblar Knowit, tills målet är nått.

Podden Digitalterapi

I vår podcast Digitalterapi djupdyker vi i digital kunskap med gäster från olika branscher och bakgrund. Vi utforskar tillsammans deras digitala hang-up och får chansen att fördjupa vår kunskap och förståelse för ämnen inom e-handel, kundupplevelser, appar, e-hälsa, tillgänglighet, hållbarhet, design och teknik.

Knowit är Solution of the year hos Optimizely

Knowit är årets Solution Partner i Norden hos Optimizely

Optimizely's motivering:

"Med ett imponerande stort antal kunder som använder Optimizely, och förmågan att alltid hitta nya affärer har Knowit Experience år efter år levererat, och detta år är inget undantag. Knowit Experience har ett stort nätverk av certifierade utvecklare och de var vår första globala partner för att nå Optimizely Premier Platinum Partner nivå."

Till toppen