#weareknowit

Vi skapar digitala möjligheter och långsiktigt värde för din affär genom att kombinera strategisk förmåga med passion för teknik och kreativa lösningar. 

Mer om oss

Knowit och Cybercom går samman och skapar ett Nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar

Tillsammans blir vi 3 800 medarbetare som samlas kring en vision om att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Vi skapar ett Nordiskt powerhouse med tydligt fokus på att driva en hållbar digital transformation tillsammans med våra kunder.

Möt det nya Knowit!

Flicka med äpple

Fokus på e-hälsa

Hur tar vi tillvara på de digitala möjligheterna för att ge en jämlik, hållbar och säker vård och omsorg för alla? Tillsammans med våra kunder levererar vi digitala lösningar inom hälso- och sjukvården. 

Leaf in close up

Fokus på datadriven verksamhet

Hur kan din verksamhet nyttja möjligheterna med att arbeta datadrivet? Tillsammans med våra kunder utvecklar vi datadrivna lösningar inom alla olika branscher. 

Kvinnlig medarbetare på Knowit

Våra webbinarier

Vi på Knowit välkomnar dig att delta på något av våra populära webbinarier! Oavsett var någonstans du befinner dig har du möjlighet att delta via dator, mobil eller surfplatta. Ibland också när du vill.

Techarenan Entrepreneurs' Convention

Intresserad av de nya funktionaliteterna i Google Analytics 4.0? Lyssna då på när vår kollega Maxwell Stanford, gästade Knowledge Track på Techarenan Entrepreneur’s Convention där han berättade om hur du skaffar dig ett försprång i analysverktyget. 

Lyssna på vår kollega Jacob Pihl som deltog i Techarenans paneldiskussion där han tillsammans med andra entreprenörer delade med sig av sina lärdomar av att bli förvärvda.

Till toppen