Visual Business Intelligence med Tableau

Tableau erbjuder ett helt nytt sätt att visualisera och presentera data. Det är snabbt, enkelt och ger dig möjlighet att skapa rapporter och dashboards med bara ett par klick.

Verktyget har revolutionerat marknaden och är på stark frammarsch över hela världen. Läs mer om Tableau.

Sveriges största Tableaupartner

Som Sveriges största Tableaupartner erbjuder vi på Knowit allt från kurser och seminarier till konsultation. Vi kommer mer än gärna ut och kikar på huruvida Tableau kan vara rätt lösning för er samt hjälper till med alla typer av frågor eller funderingar ni har. Kontakta Anja Gustafsson för mer information.

Under 2016 kommer vi även ha en hel del events och supportträffar, läs mer här nedan och anmäl dig redan i dag!

Kurser inom Tableau

Som första partner i Sverige erbjuder Knowit nu kurser inom Tableau. Läs mer och anmäl dig.

Knowit Tableau & Analytics Forum

Behöver du hjälp med din Tableaulösning? Har du ostrukturerad data vi kan hjälpa dig med? Eller är du kanske bara nyfiken på Tableau och behöver hjälp att utvärdera om det är rätt lösning för er? Kom till oss på Klarabergsgatan i Stockholm, första måndagen varje månad, så hjälper vi dig framåt! Boka din egen tid, mingla med likasinnade eller kom bara och lyssna på månadens temaseminarium, läs mer här.

BI Battle

Nyfiken på skillnaderna mellan Tableau, Qlik Sense och Power BI? Vad passar bäst för er organisation? Läs mer och anmäl intresse här.

Vill du testa själv?

Ladda gärna ned en gratisversion av Tableau.

Ladda ner Tableau

Tio trender inom BI 2016

BI är ett av de mest föränderliga områdena inom affärsverksamheter i dag. Det handlar inte bara om att tekniken går framåt, utan också om det uppstår allt fler metoder för hur folk använder tekniken och utvinner värde ur sina data.

Bland årets trender finns en ökad aptit på mer avancerade analysmetoder som svarar på djuplodade frågor och nya ansatser för självservice av BI.

Tableau har tagit fram ett white paper med de tio hetaste trenderna inom BI i dag. Läs mer här.