Kontakt

Knowit i Örebro

Det som är bra för dina affärer är också bra för miljön. Vi är miljötänkande specialister som med din affär i fokus skapar innovativa och hållbara IT-lösningar. Din verksamhet blir mer effektiv och därmed minskar din miljöpåverkan.

Vi är bäst på att analysera och förstå er verksamhet och vi har ett hållbarhetsperspektiv i allt vi gör. Genom en nära dialog med er identifierar vi behoven i er verksamhet och levererar rätt lösning i rätt tid. Rätt lösning innebär också att den är hållbar över tid. Vi tar ansvar för hela livscykeln och ser till att förvaltningen är kostnadseffektiv och förutsägbar.

För oss är det viktigt att leva som vi lär. Vi har ett övergripande hållbarhetsperspektiv i hela vår verksamhet med extra fokus på miljöfrågorna.

Vi erbjuder specialistkompetens inom verksamhetsutveckling, processtöd, projektledning, arkitektur, systemutveckling och test. Vi har gedigen kunskap om och erfarenhet av effektiva team, effektkartläggning, Scrum och andra agila metoder, PPS, pm3 och CleanCode. 

I Knowit Örebro finner du det lilla lokala företagets engagemang kombinerat med det stora företagets erfarenhet och kunskap. Knowit består av 1 800 innovativa specialister med spetskompetens inom ITDesign & Digital och Management

Har du utmaningar i ditt företag och vill få hjälp att lösa dessa av kompetenta och engagerade specialister som brinner för din affär? Maila eller ring eller kom förbi oss på kontoret och prata en stund.

Aktuellt i Örebro

Alla nyheter

Jobb i Örebro

Alla jobb

Knowit Örebro AB