Design & Digital

Vi arbetar med kommunikation, handel och samarbete på webben, mobilen och i nya medier. Knowit bygger lösningarna som håller hela vägen och hjälper dig att lyckas i de digitala kanalerna.

Varje uppdrag är unikt och skräddarsytt efter kundens behov. Knowit kan vara med dig varje steg på vägen - från analys och strategi, genom projekt och lansering, till förvaltning, support och fortlöpande förbättringar. Vi har kraftsamlat ett erfaret team av experter inom digitala strategier, affärsutveckling, projektledning, webb- och interaktionsdesign, innehållshantering, utveckling, förvaltningsledning och webbanalys.

Vi ser till att din webbplats är omtyckt av både besökare och sökmotorer. Att intranät och samarbetslösningar fungerar friktionsfritt och bidrar till nöjda medarbetare. Att både användarupplevelse och teknik håller högsta kvalitet, oavsett plattform.

Knowit har 25 års erfarenhet av lösnings- och kompetensleveranser till offentlig sektor och vi är stolta över våra ramavtal med Statens inköpscentral. Läs mer om dessa ramavtal.

Vi är partners med EPiServer, Microsoft, Umbraco, InRiver, Siteseeker och Google.

Tjänster

Digital strategi Digital strategi

Den digitala strategin är verktyget för att nå önskade effekter långsiktigt. Genom analys av nuläge och framtida mål skapar man samsyn och en genomtänkt plan för framtida åtgärder.

Läs mer

Webbpublicering - CMS Webbpublicering - CMS

Idag är det en självklarhet att en webbplats ska ha ett webbpubliceringssystem i botten. Däremot är det inte alltid givet vilket system som passar just era behov.

Läs mer

Collaboration Collaboration

När Knowit arbetar med intranät strävar vi efter att skapa en digital arbetsplats som sätter medarbetaren i fokus och som driver kommunikation, samarbete, produktivitet och engagemang.

Läs mer

Digital Marknadsföring Digital Marknadsföring

Digital marknadsföring, att synas hos sökmotorer och på andra platser där många kunder finns, är ett allt viktigare vapen i det moderna företagets försäljningsarsenal.

Läs mer

E-handel E-handel

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att skapa en lönsam e-handel. Knowit har hjälpt hundratals kunder att lyckas online och kan hitta det upplägg som bäst stödjer din verksamhet.

Läs mer

Koncept och design Koncept och design

Design för digitala kanaler är inget hokus pokus. Det handlar om att skapa en hög igenkänning och att verka inom ramen för en organisations visuella identitet. 

Läs mer

Mobila lösningar Mobila lösningar

Mobila enheter är ett nytt fönster för företag och myndigheter att nå ut till sin målgrupp. De företag som saknar en mobilstrategi löper stor risk att bli omsprungna av sina  konkurrenter.

Läs mer

Redaktionella tjänster Redaktionella tjänster

Journalister skriver för den intresserade, reklamaren skriver för att göra dig intresserad. Som webbredaktör måste man kunna göra både och.

Läs mer

Webbanalys och Optimering Webbanalys och Optimering

Alltför många lever idag utan ha koll på om deras webbplatser, mobilappar, intranät eller marknadsföringskampanjer uppfyller sina syfte. Detta vill vi ändra på. Med hjälp av webbanalys vill vi att du som företag ska ha full koll på vad du och dina kunder får ut av din digitala närvaro.

Läs mer

Vill du veta mer?

Kom i kontakt med:

Aktuellt inom Design & Digital

Alla nyheter

Kurser och seminarier inom Design & Digital

Alla kurser och seminarier

Jobb inom Design & Digital

Alla jobb