Ejendals vinnare i EPiServer Awards

I går gick EPiServer Awards av stapeln och i kategorin bästa B2B gick priset till Ejendals. Knowit bidrog med design, utveckling och testning av webbplatsen.

Motiveringen lyder
"Vinnaren av Bästa webb B2B är en modern sajt som verkligen inspirerar med sina produkter och genomtänkta design. Med produktsök-funktionen kan du filtrera dig ner och skräddarsy din beställning på ett enkelt och användarvänligt sätt. Sajten fungerar lika bra i mobilen som på surfplattan och det enhetliga och tilltalande bildspråket gör att man vill utforska vidare. En snygg webb som både skapar köplust och lojalitet."

Sajten är under fortsatt utveckling och en viktig aspekt ur B2B-synpunkt blir partnerinloggningen, som möjliggör för Ejendals kunder att lägga beställningar online. Läs mer om arbetet Knowit har gjort och gör här.

Vinnare valdes på två sätt. Först gjordes en omröstning på nätet och där fick allmänheten fick avgöra utfallet. Vinnaren till själva priset utsågs av en jury. Ejendals vann kategorin i båda fall. Övriga vinnare och finalister finns här. Prisutdelningen skedde på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Besök gärna Ejendals webbsidor.

  • Emma Forsberg