Testare och testledare med driv

Till vår nystartade testsatsning söker vi nu dig som utöver test även brinner för att bygga upp vår testverksamhet på Knowit Örebro.

Vill du utvecklas tillsammans med dina kollegor och kunder? Hos oss på Knowit hänger det ihop.

Du kommer som testledare/testare att arbeta på plats hos kund eller i inhouseprojekt där vi har ett leveransåtagande och sitter i våra egna lokaler.

Vi söker dig som gillar utmaningar och som tar ansvar. Vi ställer höga krav på dig som medarbetare, men vi förväntar oss också att du ställer minst lika höga krav på oss. Knowit Örebro AB är bolaget där vi ser varandra, hjälper varandra och lever som vi lär. Genom att vara goda lyssnare förvandlar vi kundens utmaningar till smarta och hållbara IT-lösningar. Vår styrka finns i vår höga kompetens och förmåga att samarbeta. Vi kombinerar det stora företagets styrka med det lilla företagets själ och den enskilda medarbetarens engagemang.

Vad är viktigt för dig?

Att arbeta i ett företag som tar ansvar för vår framtid? Att arbeta med någonting meningsfullt och utvecklande? Att jobba med den senaste tekniken? Att ha ett varierande jobb? Att kunna vara med och påverka? Att arbeta i en kultur som främjar kreativitet och egna initiativ?

Om du svarar ja på ovanstående frågeställningar så kommer du att trivas hos oss. Vi tror på en arbetsplats som är tillåtande och ger människor möjlighet att växa både i sin yrkesroll och som privatperson.

Arbetsuppgifter

Att vara konsult innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ. Du kommer som testledare/testare att arbeta på plats hos kund eller i inhouseprojekt där vi har ett leveransåtagande och sitter i våra egna lokaler. Våra kunder finns inom olika branscher och verksamheter av varierande storlekar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för test och kvalitetssäkring. Du arbetar i dag som testare, testledare och/eller kravledare och vill fortsätta att utvecklas inom området.

Du bör ha en relevant akademisk utbildning inom IT och gärna minst två års dokumenterad erfarenhet inom test och kvalitetssäkring. Certifiering inom ISTQB- och/eller IREB-certifiering inom kvalitetsområdet är meriterande.

Som person är du positiv, social och noggrann. Du har en kommunikativ förmåga och stimuleras av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att hitta nya lösningar. Du har en stark ansvarskänsla och förmåga att bidra och samarbeta i grupp. Du trivs med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya problem och teknologier.

Om Knowit

Vi utvecklar våra kunders verksamhet genom att erbjuda kvalitativa konsulttjänster via entreprenörsdrivna, lokalt verksamma bolag som har stor självständighet, motiverande företagsledningar och starkt engagerade medarbetare. Vår kultur präglas av hög kompetens, personligt engagemang och en vilja att samarbeta.

Med lokal närvaro på 20 platser i Sverige, fem i Norge, i Helsingfors, Köpenhamn samt Bremen och Tallinn finns verksamheten alltid nära kunderna. Det innebär att Knowit kan tillfredsställa varje kunds unika behov. Dessutom har Knowit stor leveranskapacitet och uthållighet, vilket innebär att kunden får det bästa av det lilla spetsföretagets kompetens och den stora leverantörens kapacitet

Nästa steg

Låter det intressant? Vi söker under året flera konsulter och intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan i dag.